Termeni si conditii

Introducere
Folosirea acestui site, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. www.taxi-sibiu.com își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

Accesul la informațiile de pe site
www.taxi-sibiu.com garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.taxi-sibiu.com și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor www.taxi-sibiu.com fără acordul prealabil scris al acesteia. Aveți un drept limitat, ne-exclusiv și revocabil de a crea o legatură web (link) către pagina principală a site-ului www.taxi-sibiu.com, sau către orice altă pagină, atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru www.taxi-sibiu.com sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai dupa obținerea în scris a acordului nostru.

Comunicarea electronică
Cand vizitați www.taxi-sibiu.com sau ne trimiteți email-uri, înseamnă că voi comunicați cu noi pe cale electronică. Sunteți de acord că toate aceste comunicări: email-uri, note, convenții, newslettere, știri, sau orice alt tip de informații pe care noi le furnizăm electronic, satisfac toate cerințele legislației naționale și europene. Acceptul dumneavoastră de a comunica cu noi pe această cale, fie că numai primiți aceste informații sau și în cazul în care dumneavoastră ne trimiteți informații pe cale electronică, reprezintă un accept echivalent cu semnatura olografă pe orice document fizic, ca și cum aceste informații ar fi tiparite pe un suport fizic, în scris. Dumneavoastră și www.taxi-sibiu.com de asemenea, sunteți de acord să respectați întocmai cele comunicate pe cale electronică, punând folosirea acestor comunicări sub incidența prezentului document numit Termeni și condiții. Totdată, pentru o comunicare eficientă şi pentru a preveni neprimirea mesajelor de comunicare între www.taxi-sibiu.com şi clienţi, mesajele transmise prin intermediului formularului de contact sunt transmise şi către adresa de email taxisibiu.com@gmail.com de unde veţi putea primi diverse confirmări ale comenzilor dumneavoastră.

Dreptul de autor
Întregul conținut al site-ului www.taxi-sibiu.com – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea www.taxi-sibiu.com și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al www.taxi-sibiu.com a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.taxi-sibiu.com numai în limitele meționate în accesul la informaţiile de pe site ale prezentului document. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor, vă rugăm să o raportați la adresa de email contact@taxi-sibiu.com

Comentariile și alte comunicări ale utilizatorilor
Utilizatorii care accesează site-ul www.taxi-sibiu.com pot face comentarii la adresa lui și a produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabilă. www.taxi-sibiu.com își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimator, care tulbură în vreun un fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice alt formă de spam. www.taxi-sibiu.com nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de acest fel de comentarii sau comunicari. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumparare/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societații www.taxi-sibiu.com și afiliaților/asociaților acesteia, dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde în lume. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. www.taxi-sibiu.com nu își asumă nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document.

Despre produse și servicii
www.taxi-sibiu.com nu oferă nici o garanție, în mod expres sau implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fara limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea și ținerea la zi a conținutului, materialele sau produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Conținutul www.taxi-sibiu.com (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii. Din acest motiv, www.taxi-sibiu.com nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile și specificațiile produselor afișate în site-ul www.taxi-sibiu.com, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții fiecarei marci. www.taxi-sibiu.com și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Produsele și serviciile sunt oferite „așa cum sunt” și în limita stocului disponibil. Din acest motiv, www.taxi-sibiu.com își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care apar probleme neprevăzute.

Despre prețuri
Prețurile prezentate includ TVA (19%) neplătitor de TVA.

Despre livrare
Livrarea serviciilor se face oriunde în România. www.taxi-sibiu.com își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților atât telefonic cât şi prin email de pe adresa de email contact@taxi-sibiu.com sau taxisibiu.com@gmail.com în cazul în care adresa de email transmisă de client nu acceptă email-uri SMTP. www.taxi-sibiu.com își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze comenzile dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de www.taxi-sibiu.com care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești.

Despre plată
Plata produselor comandate conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua în avans sau la livrarea serviciilor. www.taxi-sibiu.com își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata serviciului în avans. Plata în avans se poate realiza prin transfer bancar sau prin ordin de plata; dovada plății trebuie trimisă cătrewww.taxi-sibiu.com la adresa de e-mail contact@taxi-sibiu.com sau taxisibiu.com@gmail.com sau prin whatsapp la 40 757 77 40 77. Serviciul va fi efectuat numai după intrarea banilor în contul www.taxi-sibiu.com. Plata în avans se consideră și plata cu ajutorul carții de credit online. In acest caz www.taxi-sibiu.com va solicita procesatorului de plați electronice confirmarea securității și a validității tranzacției, și va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor, această verificare putând duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate. Serviciile comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua.

Linkuri către alte site-uri, server, browser
Site-ul www.taxi-sibiu.com este găzduit de serverele unei terțe firme. www.taxi-sibiu.com nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site, indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări sau actualizări. www.taxi-sibiu.com nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.taxi-sibiu.com. www.taxi-sibiu.com nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.taxi-sibiu.com. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Dispoziții finale
Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe www.taxi-sibiu.com sau de informațiile prezentate pe acest site, și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 14 de zile lucratoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-uluiwww.taxi-sibiu.com, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Confidențialitate
Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clientilor și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinuțe prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicațiilor electronice www.taxi-sibiu.com are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu un email pe adresa contact@taxi-sibiu.com.

www.taxi-sibiu.com conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastră de contact pe care le-ați înregistrat, unele aspecte de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea puteți să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând, trimitând un email la adresa contact@taxi-sibiu.com.

Adresa 

Şoseaua Alba-Iulia, 73
Aeroportul International Sibiu
Sibiu, RomaniaContact 

Email: contact@taxi-sibiu.com
Telefon: +40 757 77 40 77 
Whatsapp: +40 757 77 40 77

Link-uri utile

Politica cookie 
Termeni si conditii
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Feedback

Pentru orice neconcordante, probleme tehnice, propuneri , ne puteti contacta folosind formularul sau adresa de email.